Неділя, 28.04.2024, 16:51
Головна Реєстрація
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наша адреса:
20400, Черкаська обл., м.Тальне, вул.Соборна, буд.45 
Номер: (04731) 3-09-42 
E-mail: upszn19@ukr.net
Начальник управління:
Маринченко
Тетяна
Іванівна
Новини

« 1 2 ... 9 10 11 12 »

Переглядів: 416 | Додав: upszn19talne | Дата: 07.04.2015 | Коментарі: (0)

__________________________________
(найменування структурного підрозділу
__________________________________
з питань соціального захисту населення)

ЗАЯВА
про призначення житлової субсидії

Від __________________________________________________________
                                                       (прізвище, ім’я, по батькові)

зареєстроване (для орендарів — фактичне) місце проживання: _______________

_________________________________________________________________

контактний телефон ___________________ паспорт: серія _____ № _________

__________________________________________  ___ __________  ___ р.
                       (ким і коли виданий)

реєстраційний номер облікової картки платника податків ____________________
   (крім осіб, які мають відмітку у паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта)

... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: upszn19talne | Дата: 03.04.2015 | Коментарі: (0)

Постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 № 106 „Про удосконалення надання житлових субсидій», яка набирає чинності з 1 травня 2015 року, внесено зміни до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Реформа системи субсидій
Переглядів: 387 | Додав: upszn19talne | Дата: 23.03.2015 | Коментарі: (0)

Спершу тут виявлять усі стихійні смітники. А потому впродовж місяця в області триватимуть толоки. Таке завдання дав голова Черкаської ОДА на координаційній нараді в понеділок.

   Під час поїздок до районів Юрія Ткаченка обурила захаращеність довкілля. Зокрема, узбіч і лісосмуг. Він закликав дорожників і лісівників дати цьому раду.

– Також я пропоную обласному департаменту екології, екологічній інспекції надати пропозиції щодо створення груп для виявлення та перевірки стихійних смітників, – зауважує очільник області. – До цієї роботи мають долучитися і керівники районів, а також тамтешніх підприємств. А потім громадами взятися за прибирання. У радянські часи до суботників, до речі, залучали й підприємства. Кожне мало закріплену ділянку. Можна повернутися до цієї практики. А для найохайніших сіл і міст слід передбачити заохочення, наприклад, фінансове – на розвиток.

   Водночас стежити за порядком мають самі жителі, наголосив Юрій Ткаченко. Щоби велике прибирання не звелося нанівець. А порушників чистоти слід активніше карати штрафами.

Переглядів: 381 | Додав: upszn19talne | Дата: 20.03.2015 | Коментарі: (0)

   З  нагоди 201-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка у Тальному відбулось урочисте покладання квітів до його погруддя. Вшанувати генія і пророка української нації зібрались сотні містян на чолі з керівниками району та міста.

  Продоженням урочистостей став концерт, у якому звучали твори у виконанні кращих колективів та окремих виконавців, присвячені Тарасу Шевченку. На завершення всі його учасники  разом виконали «Реве та стогне Дніпр широкий»

Переглядів: 388 | Додав: upszn19talne | Дата: 10.03.2015 | Коментарі: (0)

  Серед Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя під час трагічних подій на Євромайдані, було п’ять синів Черкащини, один з них - наш земляк, Юрій Григорович Паращук.

  На вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні Указом Президента України було встановлено 20 лютого відзначати як День Героїв Небесної Сотні.

   В рамках заходів, приурочених цій сумній даті, в загальноосвітніх школах району були проведені лінійки пам’яті, тематичні уроки, мітинги-реквієми, патріотичні читання «Герої не вмирають», «Ми славимо героїв Небесної Сотні»,   районний конкурс учнівських творів на тему «Подвиг героїв Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні», в якому взяли участь 28 учнів.

   Вшануванню пам’яті загиблих Героїв був присвячений і концерт-реквієм «Небесні соколята», що відбувся 20 лютого у районному будинку культури. На концерт зібралася численна Тальнівська громада.    

... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: upszn19talne | Дата: 25.02.2015 | Коментарі: (0)

22 лютого завершився чемпіонат Тальнівського району з шашок та шахів.

   Перше місце чемпіонату з шашок виборов Петро Фещенко, друге - Микола Слободяник , третє - Петро Стоколос.

    Чемпіоном району з шахів став Вадим Півненко, друге місце посів Анатолій Лавріненко, третє  - Микола Слободяник.   

  Як повідомив завідуючий сектором з питань молоді та спорту райдержадміністрації, Олександр Щербаков, весь призовий фонд цьогорічного чемпіонату гравці передали тальнівським бійцям, задіяним в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Переглядів: 476 | Додав: upszn19talne | Дата: 25.02.2015 | Коментарі: (0)

15 лютого у Тальному відбувся мітинг з нагоди відзначення 26-ї річниці виведення радянських військ із Афганістану, у якому взяли участь  тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника голови райдержадміністрації Володимир Гречка, голова районної ради Наталія Руснак, військовий комісар Тальнівсько - Катеринопільського ОМВК Валерій Кудла, голова районної організації ветеранів Афганістану Олексій Неділько, голова районної  організації ветеранів війни та праці Василь Білозор, ветерани-афганці, учасники антитерористичної операції на Сході України, громадськість міста, ЗМІ.

Учасники зібрання поклали квіти та вінки до пам’ятного знаку воїнам-афганцям та вшанували пам'ять усіх  тальнівчан, які загинули у Афганістані, під час подій Євромайдану та у зоні АТО, хвилиною мовчання. ... Читати далі

Вшановуючи ветеранів-афганців, Володимир Гречка відзначив: «Будучи взірцем мужності і честі, патріотизму і відваги у Афганістані, воїни-афганці продемонстрували ці найкращі якості у сучасну епоху, уже за незалежної України. Вони були одними із перших серед тих, хто у листопаді-грудні минулого року піднялися за свободу на Євромайдані. Нині десятки і сотні військовослужбовців, що захищають кордони нашої країни на Сході, у минулому пройшли пекло Афганської війни&raq ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: upszn19talne | Дата: 17.02.2015 | Коментарі: (0)

На Черкащині оповіщено 100 % військовозобов’язаних. Стільки ж уже мобілізовано за планом на перший етап четвертої хвилі. Подекуди в Україні ці показники вчетверо нижчі. Про це йшлося на селекторній нараді в Адміністрації Президента України з керівництвом областей

– Усі голови обласних і районних адміністрацій мають зосередити свою увагу на виконанні мобілізаційних планів, – наголошує перший заступник Глави АПУ Віталій Ковальчук. – Така вимогу часу. Інакше будемо застосовувати жорсткі дисциплінарні рішення. Бо ще не всі керівники областей розуміють усю відповідальність. Аналогічно військовозобов’язані мають пам’ятати про кримінальну відповідальність за ухилення від призову. ...Читати далі

Наразі черкаські прокурори вже спрямували до суду три обвинувальних акти щодо таких осіб. Їм загрожує від 2 до 5 років ув’язнення. Окрім того, Черкащина майже завершила відправлення необхідної техніки національної економіки до військових частин.

– Зараз на рівні країни розглядають варіант щодо закупівлі потрібної техніки на вторинному ринку, – розповідає голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Вважаю, що це прийнятний варіант. Оскільки часто мобілізована з господарств техніка, прибувши до місця призначення, виходить із ладу. І тоді треба витрачати кошти ще й на ремонт.

Нагадаємо, четверта хвиля мобілізації в Україні стартувала 20 січня.

Переглядів: 414 | Додав: upszn19talne | Дата: 17.02.2015 | Коментарі: (0)

Станом на 4 лютого в області перебуває 11 852 особи, які переміщуються з району бойових дій, зокрема, 2 170 дітей. За останню добу до Черкаської області прибуло 37 переселенців. У зв’язку з продовженням військового протистояння у Донецькій та Луганській областях між російсько-терористичними угрупованнями та силами АТО кількість переміщених українців на Черкащині збільшується.

Про це йшлося під час засідання обласного штабу з питань пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО (далі – штаб) під керівництвом новопризначеного керівника Віталія Коваля за участю його заступників Сергія Озерана та Лариси Ходаковської.

У ході засідання Сергій Озеран повідомив, що нині ситуація загострюється, кожного дня прибувають родини з Дебальцевого та інших окупованих територій.

– Серед переміщених громадян, – розповідає Сергій Анатолійович, – пенсіонери, інваліди та маленькі діти. Всіх зустрічаємо, допомагаємо з транспортом, надаємо психологічну підтримку, їжу, необхідні речі та забезпечуємо тимчасовим житлом.

Так, 1 130 родинам призначено державну соціальну допомогу, 4 926 сім’ям – допомогу для покриття витрат на прожив ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: upszn19talne | Дата: 05.02.2015 | Коментарі: (0)